Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

26.11.2018

Vše OK.

10.12.2017

Vše v pohodě.

10.06.2017

Dobrá cena, vše OK

Nevím.

Doporučuji!

07.06.2017

Velice mne překvapila rychlost dodání zboží.

20.12.2015

První nákup a uplně bez problému.

Jednoznačně doporučuji, erudovaný personál.

30.12.2014

Cena, komunikace.

Doporučuji, nebojte se platby předem.

Děkujeme za doporučující recenzi. Přejeme Vám do nového roku vše nejlepší.

17.02.2014

široký sortiment zboží

neposílá objednávky poštou

Doporučuji

Děkujeme za doporučující recenzi. Po zkušenostech s několika doručovacími službami jsme zvolili jiné přepravce,pro vaši spolehlivou a levnější dodávku zboží.

28.11.2013

Sortiment Cena Ochotný personal

Spokojen, děkuji

Děkujeme za 100% kladnou recenzi. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.

03.06.2013

jsem spokojená, neměla jsem zatím žádný problém s objednávkou ani s komunikací s majitelkou obchodu.

Děkujeme za 100% recenzi. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pokud je kladná tak nás velmi těší. I příště Vám rádi pomůžeme vyřešit veškeré požadavky.

07.11.2011

cena konkrétního zboží

Děkujeme za recenci a vyjadření Vaší spokojenosti.

18.10.2011

rychlost a komunikace

zatím o žádných nevím ...

Doporučuji, dobrá komunikace.

Děkujeme za 100% recenzi. I nadále se snažíme stále vylepšovat rychlost předání informací i zboží.

14.10.2011

Rychlost dodávky zboží. Komunikace. Co je nabízeno je také na skladě a dodáno. V neposlední řadě skvělá cena.

Našel jsem zde důležitý nahradní díl, který je skoro všude vyprodaný (není skladem)a za skvělou cenu. Díky.

Děkujeme za 100 % kladnou recenzi. Věříme, že i nadále budete s našemi službami spokojený.

28.05.2011

Ochota po telefonu a rychlé dodání zboží.

Nemohu posoudít ale myslím,že nemá žádné.

Perfektní komunikace a opravdu rychlé dodání i když se jednalo o zanedbatelnou částku v kč.Doporučuji.

Děkujeme za recenzi. Víme, že to jsou právě většinou ty malé součástky či díly za pár korun, které zákazníkovi vytrhnou trn z paty. Jsme rádi pokud u nás naleznete to co hledáte.

23.02.2011

Široký sortiment na všechna auta.

Moc slabin nemá.

Kvalitní e-shop.

Děkujeme za 100% recenzi. I nadále se snažíme náš eshop vyvíjet aby byl více přehledný a nabízel kvalitní informace a zboží.

27.01.2011

Internetový obchod Planetka je velmi přehledný, má kvalitní zboží a nízké ceny oproti konkurenci. Komunikace s prodejnou přes email je vynikající, sehnali veškeré zboží, které jsem objednala. Balík mi přišel poštou ihned druhý den po oznámení emailem velmi kvalitně a bezpečně zabalený.

Žádné nemá.

Obchod Planetka má kvalitní zboží za nízké ceny. Objednávka je přes internet rychlá a přehledná. Komunikace s prodejnou emailem a vyřizování zakázky je vynikající. Balík poštou přišel druhý den po oznámení emailem a byl kvalitně zabalen, tutíž křehké zboží se nemohlo nijak poškodit. Prodejna je v odlehlé části ČR, ale zboží seženou rychle a je doručeno zcela bez problémů. Doporučuji :-) dalším zákazníkům.

Copyright © www.planetova.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.planetova.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace